Our Blog

What we post and publish is awesome!

7 Transformasi Wanita Gemuk Jadi Cantik Yang Buat ‘Ex’ Mereka Menyesal Serta-merta

Memang menjadi impian setiap wanita untuk mahu kelihatan cantik dan mempunyai berat badan ideal. Tetapi disebabkan sukar mengawal nafsu makan, kadang-kadang mereka sukar untuk mengawal berat badan mereka.

Namun perubahan itu tidaklah mustahil, apabila mereka mula serius dengan amalan gaya hidup yang sihat, tentu usaha mereka akan membuahkan hasil.  Sekiranya anda ingin. kurus, mungkin anda boleh jadikan  kisah-kisah mereka ini sebagai inspirasi

#1

Ianya mengambil masa kurang dari 9 tahun wanita ini menjadi seksi, kelihatan sangat berbeza dan sangat berbaloi usaha yang diambil sehingga bertahun-tahun lamanya.

#2

Wanita ini berjaya menurunkan berat badannya sebanyak 20 kilogram dalam tempoh satu tahun.

#3

Penurunan berat badan yang sangat ketara daripada berat 101kilogram sehingga 65kilogram (kehilangan 36 Kg) dalam tempoh kurang dari 2 tahun.

#4

Christine berjaya menghilangkan 79 kilogram dari berat badannya hasilnya dan beliau kini kelihatan sangat seksi dan luar biasa.

#5

Perubahan yang sangat drastik. Wanita ini mula bersukan sebanyak 4 hingga 5 kali seminggu, dan hasilnya beliau berjaya menghilangkan 77 kilogram.

#6

Wanita ini berhasil menurunkan berat badannya dari 135 kilogram menjadi 65 kilogram (penurunan 70 kilogram) hanya dalam tempoh 13 bulan.

#7

Wanita ini berjaya menurunkan 22 kilogram dan kini beliau nampak begitu berbeza denga penampilan yang sangat cantik dan berbeza.

Itu antara kisah kejayaan mereka yang mempunyai kesungguhan dan komitmen yang tinggi bagi mengubah cara hidup kepada yang sihat dan lebih baik. Jika mereka boleh tiada alasan bagi anda. Semoga anda juga boleh berjaya dan memberi inspirasi kepada yang lain.

Contact

Don't be shy, get in touch with us

56 West, 3 Street, Suite 67 Downtown LA, 123

support-team@mythemeshop.com
123-456-789