Our Blog

What we post and publish is awesome!

Dulu kau pakai tudung baik je skrg buka tudung tunjuk badan seksi kat org. Pehal kau ni.. Korang rasa sbb ape dia jd mcm ni

Sejak sebulan yang lalu, nama Uqasha Senrose menjadi bualan netizen. Bukan sahaja kerana hubungannya dengan pengacara Hefny Sahad, malah juga kerana baju yang dipakainya ketika di majlis Anugerah Skrin 2017 menampakkan dirinya kelihatan berisi sedikit dari kebiasaan.
Nama Uqasha sekali lagi menjadi perhatian netizen di media sosial gara- gara memakai sepersalinan pakaian berwarna hijau di sebuah acara.
Uqasha Senrose ada berkongsi beberapa gambar di Instagram, tetapi apa yang menarik perhatian adalah baju yang dikenakan itu agak ketat di bahagian payudara hingga menonjolkan bahagian tersebut. Teruk juga Uqasha dikritik hingga mendapat puluhan ribu komen pada gambar itu.

Difahamkan gambar itu dimuat naik semalam di Instagram bagi memberi kredit kepada juru mekap dan pereka baju. Tetapi sebaliknya mendapat kecaman apabila gambar tersebut lebih menampakkan tubuh badannya yang montok hingga ada yang berpendapat Uqasha inginkan perhatian.

Malah ada juga yang merasakan tindakan Uqasha membuka tudung suatu ketika dulu kerana ingin berpakaian bebas seperti ini. Melihatkan gambar seumpama ini memang tidak semua berfikiran positif, ada yang memerli Uqasha supaya simpan sedikit asetnya untuk tatapan bakal suami.

Tidak silap rasanya baru kelmarin Uqasha mengadu damba mengenai dirinya yang sering menjadi mangsa kecaman. Tetapi dengan perkongsiannya semalam, rasanya Uqasha perlu tanya diri sendiri mengapa dirinya selalu dijadikan sasaran. Ingat, tak semua gambar perlu dikongsi.

Contact

Don't be shy, get in touch with us

56 West, 3 Street, Suite 67 Downtown LA, 123

support-team@mythemeshop.com
123-456-789